Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τρεις επιπλέον κάμερες για συνεργασία με το Apple Vision Pro θα έχει το iPhone 16 Ultra

*
Λίγο μετά το λανσάρισμα της σειράς iPhone 15 ξεκίνησαν πάλι οι φήμες για το iPhone 16 Ultra. Πιο συγκριμένα αναφέρεται ότι, εκτός από τους κλασσικούς αισθητήρες στο πίσω μέρος του, θα είναι εφοδιασμένο με ακόμα τρεις μικρότερες κάμερες που θα συνεργάζονται κατά κάποιον τρόπο με το Apple Vision Pro. Προηγουμένως, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε υποστηρίξει πως όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα υποστηρίζουν το Wi-Fi 7 για ταχύτερες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης και μειωμένο latency.

Οι παραπάνω βελτιώσεις θα επιτρέψουν στο iPhone 16 Ultra (iPhone 16 Pro Max) τη συνεργασία το επερχόμενο headset επαυξημένης πραγματικότητα της Apple για τη μεταφορά video με το λιγότερο δυνατό lag, με τις τρεις κάμερες να προβάλουν όλο το περιεχόμενο του τηλεφώνου στο headset. Ακόμα τα μοντέλα που θα λανσάρει η Apple το 2024 στις Η.Π.Α. θα έχουν ένα πλήκτρο για τη μετάβαση σε mmWave mode, οπότε οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να γυρίζουν σε sub-6GHz όταν πρέπει να μειώσουν την κατανάλωση ισχύος, να αυξήσουν το εύρος και την αξιοπιστία. Αυτό το χαρακτηριστικό ενδέχεται να προστεθεί στο Action button.


Τέλος, ο tipster υποστηρίζει ότι όλα τα iPhone 16 θα έρθουν με οθόνη 120Hz ProMotion, κάτι το οποίο συζητείται εδώ και καιρό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*