Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Galaxy A8: Το πιο κομψό smartphone της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Α8 και όπως επισημαίνουν Μέσα του εξωτερικού, πρόκειται για το πιο κομψό smartphone της εταιρείας, αφού έχει πάχος μόλις 5,9 χιλιοστά. Το νέο Galaxy Α ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, όπως το Galaxy Α7, κάτι που σημαίνει ότι έρχεται με μεταλλικό πλαίσιο. Μπορεί να μην είναι το πιο λεπτό κινητό στην αγορά, ωστόσο ξεχωρίζει σε σύγκριση με τις σημερινές ναυαρχίδες: iPhone 6 (6.9 χιλιοστά πάχος) και Samsung Galaxy S6 (7.1 χιλιοστά). Το Α8 υπερισχύει σε στιλ από πολλά smartphones, πρόκειται όμως για μία mid-range συσκευή σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών.



Συγκεκριμένα, η νέα πρόταση της Samsung έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών, ανάλυσης 1080p, 2GB μνήμη RAM και κάμερα 16 MP, ενώ στη καρδιά του δεσπόζει ένας Snapdragon 615, τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά σε μερικές mid-range συσκευές που κυκλοφόρησαν το περασμένο έτος. Τέλος, το Samsung Galaxy Α8 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα με τιμή στα ¥3,199.00 (περίπου 515 δολάρια).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*