Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game Boy Advance "τρέχει" τίτλους PlayStation με τη χρήση ενός Raspberry Pi (video)

Ένας κάτοχος Game Boy Advance με περίσσεια όρεξη για πειραματισμούς κατάφερε να τρέξει παιχνίδια του πρώτου PlayStation στην κονσόλα του. Ο Rodrigo Alfonso χρησιμοποίησε ένα custom cartridge, μέσα στο οποίο βρίσκεται ένας μίνι υπολογιστής Raspberry Pi 3 που τρέχει το emulator RetroPie. Το συγκεκριμένο emulator χρησιμοποιεί το multiplayer Link Port της κονσόλας για να πετύχει το stream εικόνας και ήχου. Πρακτικά δηλαδή τα παιχνίδια τρέχουν από ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα από το Game Boy Advance.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε στιγμιότυπα gameplay τόσο από τίτλους του πρώτου PlayStation, όσο και από παιχνίδια των Sega Genesis και Super Nintendo Entertainment System να τρέχουν στη μικρή οθόνη του Game Boy Advance με ιδιαίτερη ευκολία. Αν μάλιστα το δείτε και σας ωθήσει σε ανάλογους πειραματισμούς, ο Alfonso παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς θα το πετύχετε και θα τις βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*