Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameband: Το πρώτο smartwatch για gamers

*
Το Gameband είναι το πρώτο smartwatch για gamers το οποίο πρόκειται να διατεθεί σε δύο εκδόσεις. Η έκδοση του Atari θα περιέχει κλασικά παιχνίδια όπως το Pong, Crystal Castles και Asteroids, ενώ η έκδοση Terraria θα περιλαμβάνει ένα mini-game βασισμένο στην πλήρη έκδοση του τίτλου. Η γενικότερη ιδέα πίσω από τη δημιουργία του ρολογιού είναι απλή, να παίζετε παντού και πάντα. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του smartwatch το λογισμικό θα είναι Android, με Snapdragon 2100, μπαταρία στα 400mAh, USB-C και δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου μέσω miscroSD έως και 256GB.



Η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει περισσότερα από 20 παιχνίδια, ενώ το Gameband δεν θα στερείται βασικών εφαρμογών όπως επαφές, ημερολόγιο, καιρός και δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών. Εάν θέλετε να στηρίξετε την εταιρεία και την ιδέα της μπορείτε να το κάνετε μέσω του Kickstarter, εδώ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer που συνοδεύει την καμπάνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*