Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Η Honor παρουσίασε gamepad για κινητά τηλέφωνα

*
Στο πλαίσιο της Gamescom 2019, η Honor παρουσίασε το πρώτο της gamepad για κινητά τηλέφωνα. Πρόκειται για ένα περιφερειακό που τοποθετείται στο πλαϊνό τμήμα του τηλεφώνου, συνδέεται ασύρματα με Bluetooth, έχει τη δική του μπαταρία χωρητικότητας 400mAh και μπορεί να φορτίσει μέσω θύρας USB-C. Η Honor σημείωσε στο πλαίσιο ενημέρωσης που έκανε πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό το gadget, γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει, το 18% των πελατών της είναι gamers.

Ο παίκτης μπορεί να κάνει map τα 6 πλήκτρα ανάλογα με τις προτιμήσεις του, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει και για τις εντολές, το σχετικό joystick. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για ημερομηνία διάθεσης (μάθαμε απλά ότι θα έρθει μέχρι τα τέλη του 2019) και τιμή λιανικής, οπότε θα μείνουμε με την απλή φωτογραφία του προϊόντος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*