Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gaming smartphone από τη Xiaomi

*
Η Xiaomi αποκάλυψε το πρώτο gaming smartphone της, το οποίο ονομάζεται Black Shark. Το κινητό έχει customized hardware για να αποδίδει τα μέγιστα, καθώς και νέου τύπου υδρόψυξη που μειώνει την θερμοκρασία της CPU κατά 8 βαθμούς κελσίου, νέο ISP, τον τελευταίο Snapdragon 845 (με πυρήνες Kryo 385 και GPU Adreno 630) και μια μπαταρία 4,000 mAh. Η Full HD+ οθόνη του είναι 18:9 IPS LCD 5.99 ιντσών με 97% κάλυψη DCI-P3 και χάρη στο νέο image processing chip της MEMC μπορεί να αποτυπώσει πιο ζωντανά χρώματα και πιο ομαλή κίνηση.

Το Black Shark δεν θα φέρει υποδοχή για microSD, όμως θα κυκλοφορήσει σε έκδοση των 6 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου και σε έκδοση των 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα, θα κυκλοφορήσει ένα Black Shark Gamepad (με μπαταρία 340 mAh) παρόμοιου τύπου με του Switch, με τους πρώτους 50 χιλιάδες αγοραστές του κινητού να το λαμβάνουν χωρίς έξτρα χρέωση. Το λογισμικό που θα “τρέχει” το Black Shark είναι το Android Oreo με Joy UI, έναν custom launcher με παρόμοια apps με το MIUI της Xiaomi.


Στο πίσω μέρος του κινητού υπάρχουν δύο κάμερες (12 MP f/1.75 και 20 MP f/1.75 με φακούς 6P και dual-LED φλας), ενώ στο μπροστινό υπάρχει μια κάμερα στα 20 MP και φακό f/2.2. Το κινητό είναι για την ώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία για την αγορά της Κίνας, όπου και θα διατεθεί στις 20 Απριλίου σε δύο χρώματα (Polar Night Black και Sky Gray) με την έκδοση των 6 GB RAM / 64 GB χωρητικότητας να κοστίζει CNY 2,999 (€387) και την έκδοση των 8 GB RAM / 128 GB χωρητικότητας να κοστίζει CNY 3,499 (€452). Το Black Shark Gamepad κοστολογείται στα CNY 179 (€23).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*