Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Garmin VIRB Χ και XE: Απάντηση στις GoPro

Η Garmin έκανε την αρχή με την VIRB Elite, αλλά ρίχνει στην αγορά και δύο action cameras ακόμη, θέλοντας να δείξει ότι δεν υφίσταται μόνο η GoPro σε αυτήν την κατηγορία. Τόσο η VIRB X όσο και η VIRB XE είναι μικρότερες σε μέγεθος σε σχέση με την Elite, πιο μαζεμένες σε σχήμα και, στο μάτι τουλάχιστον, θυμίζουν πολύ περισσότερο GoPro. Η X θα είναι η πιο προσιτή ($300) ενώ η XE κάνει ένα βήμα παραπάνω ($400). Η τελευταία καταγράφει είτε σε 1440p30 είτε σε 1080p60, ενώ η X έχει ταβάνι σε 1080p30. Οι φωτογραφίες και των δύο σταματούν στα 12MP. Ο χρήστης έχει πάντως το περιθώριο να πειράξει ισορροπία λευκού, ISO και άλλες λεπτομέρειες για να φέρει την εικόνα πιο κοντά στα μέτρα του. Δεν θα βρείτε πουθενά πάντως Super Slo-Mo.

Η Garming συνεχίζει να καταγράφει διάφορα στοιχεία, όπως ταχύτητα, γεωγραφικό ίχνος κ.λπ., ενώ προσθέτει και υπολογισμό των Gs που καταπονούν το θιασώτη της περιπέτειας, ακόμη και τη συνολική κάθετη μετατόπιση από την αρχή έως το τέλος μια διαδρομής. Μέσα σε όλα, το νέο, πιο συμβατικός σχέδιο των X και XE κάνει πιο εύκολη την τοποθέτηση και χρήση τους σε περισσότερα σενάρια. Το μόνο που μένει είναι λίγο θάρρος παραπάνω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*