Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Giveaway: Κερδίστε φορητά ηχεία Sony SRS-XB01

*
Οι γιορτές έχουν έρθει και το Enternity σάς χαρίζει ακόμη μία σειρά από δώρα και συγκεκριμένα δύο φορητά ηχεία Sony SRS-XB01. Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σχετικό μας post στο λογαριασμό που διατηρούμε στο Instagram. Δείτε παρακάτω το post και ακολουθήστε τα βήματα (εντός του Instagram post) για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί στις 27 Δεκεμβρίου!

Για όσους ψάχνουν κάτι για να γεμίσουν τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες που κρέμονται στο τζάκι, το ηχείο SRS-XB01 προσφέρει δυνατό ήχο σε ένα συμπαγές σώμα και είναι η ιδανική επιλογή. Το συμπαγές αυτό ηχείο, με ανθεκτικό στο νερό σχεδιασμό, είναι το τέλειο δώρο για όλους όσοι θέλουν αγαπημένες εορταστικές μελωδίες να τους ακολουθούν παντού. Με EXTRA BASS ήχο, το ηχείο είναι ένα ευχάριστο και προσιτό δώρο για τους λάτρεις της μουσικής και είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε, καθώς και το λευκό και το μαύρο. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και φωτογραφίες για το προϊόν θα βρείτε στο επίσημο site της Sony.

Credit: @EnternityGR 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*