Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Drive: Δοκιμές για αποθήκευση αρχείων offline στο Chrome

*
Το Google Drive δοκιμάζει ένα νέο offline mode (για το Chrome browser) για αποθήκευση αρχείων όπως PDF, εικόνες, αρχεία Microsoft Office και άλλα αρχεία που δεν φέρουν το license της Google σαν λύση για τις στιγμές που ένας χρήστης δεν έχει πρόσβαση στο internet, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιο σημαντικό αρχείο.

Αυτήν τη στιγμή η Google δέχεται αιτήσεις για μια νέα beta που θα επιτρέψει στους δοκιμαστές να επιλέξουν τα αρχεία που θέλουν για αποθήκευση offline, οι οποίοι θα πρέπει στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν το offline mode μέσα από αυτά τα αρχεία και να κάνουν log in στο λογαριασμό που συνδέεται με τον εγκεκριμένο οργανισμό G Suite.


Σύμφωνα με την Google, η τωρινή έκδοση του εν λόγω χαρακτηριστικού δεν είναι συμβατή με Chrome OS, αλλά θα φροντίσει να γίνει στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*