Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Pixel 4, Google Pixel 4 XL: Διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

*
Βρισκόμαστε λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη των Google Pixel 4 και Google Pixel 4 XL και φαίνεται πως για άλλη μια φορά τίποτα δεν μένει κρυφό, αφού φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά τους είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, το καναδικό site του Best Buy ανέβασε όλες τις επίσημες πληροφορίες πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.



Οι φωτογραφίες δείχνουν τις δύο χρωματικές εκδόσεις των νέων smartphones σε λευκό και μαύρο τόνο, ενώ το σχετικό υλικό που δημοσιεύτηκε αναφέρει πως χάρη στο λογισμικό της συσκευής, οι φωτογραφίες που θα τραβούν οι χρήστες θα είναι σχεδόν στουντιακού επιπέδου.



To Google Pixel 4 θα υποστηρίζει Quick Gestures, όπου ο χρήστης θα μπορεί να δίνει εντολές χωρίς καν να αγγίζει τη συσκευή, ενώ από το σχετικό διαφημιστικό υλικό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και το απεριόριστο back στο Google Photos. Τέλος, μπορείτε να δείτε ένα συγκριτικό ανάμεσα στα Google Pixel 4, Google Pixel 4 XL και το Google Pixel 3 XL στο παρακάτω γράφημα που διέρρευσε και παρουσιάζει αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων μοντέλων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*