Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Pixel 5: Εμφανίστηκαν τα πρώτα renders και δείχνουν dual πίσω κάμερες

*
Τα πρώτα renders του Google Pixel 5 έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια πρώτη εικόνα της νέας συσκευής. Η συσκευή αναμένεται κάπου κοντά στις αρχές Οκτωβρίου και από τις πρώτες εικόνες (που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω του @OnLeaks), βλέπουμε έναν σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς και ένα dual camera setup στο ίδιο τμήμα της συσκευής. Στο μπροστινό τμήμα εντοπίζεται μια punch hole camera.



Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συσκευή θα έχει διαγώνιο 5.7 ίντσες, ενώ θα έχει και 90Hz OLED panel, μπαταρία 3.080mAh, Snapdragon 765G (με υποστήριξη 5G), 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, ασύρματη φόρτιση 15W Qi, καθώς και υποστήριξη για αντίστροφη φόρτιση 5W.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*