Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ASUS παρουσίασε το αναδιπλούμενο laptop ZenBook 17 Fold

*
Στο πλαίσιο της CES 2022, η ASUS παρουσίασε το ZenBook 17 Fold ένα αναδιπλούμενο OLED tablet. Η συσκευή συνοδεύεται από Bluetooth keyboard και touchpad. Όταν η οθόνη είναι μερικώς διπλωμένη και το keyboard είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος της, μετατρέπεται σε laptop με μέγεθος οθόνης 12,5'' και ανάλυση Full HD.

Όταν δεν είναι διπλωμένο, η μεγέθους 17,3'' οθόνη έχει αναλογία πλευρών 4:3, ανάλυση QHD που φτάνει τα 2560 x 1920, με αντίθεση 1.000.000:1, κάλυψη της χρωματικής παλέτας DCI-P3 σε ποσοστό 100%, χρόνο απόκρισης 0,2 ms και ρυθμό ανανέωσης στα 90 Hz. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης χειρισμό μέσω αφής πληρεί τις προδιαγραφές του πρότυπου DisplayHDR 500 True Black της VESA και ενσωματώνει την τεχνολογία Dolby Vision.


Το ZenBook 17 Fold διαθέτει μπαταρία 75Wh και έρχεται με WiFi 6E, Bluetooth 5.2, σύστημα τεσσάρων ηχείων με τεχνολογία Dolby Atmos και αποθηκευτικό χώρο NVMe M.2 SSD χωρητικότητας 1TB, που συνοδεύεται από 16 GB LPDDR5 RAM, με ενσωματωμένη στη motherboard κάρτα γραφικών. Οι θύρες του περιορίζονται σε μία Thunderbolt 4 USB-C και ένα 3,5mm combo audio jack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*