Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple ανακοινώνει το Apple Card

*
Ανακοινώσεων συνέχεια για την Apple που μέσα σε μπόλικες υπηρεσίες, ανακοίνωσε και το Apple Card. Πρόκειται πρακτικά για τη δική της πιστωτική κάρτα, σχεδιασμένη να λειτουργεί με το Wallet app. Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί της μέσω iPhone και να τη χρησιμοποιήσετε με Apple Pay άμεσα. Αφού συνδέσετε τα στοιχειά σας, μπορείτε να ελέγχετε το Apple Card μέσω του Wallet App, βλέποντας τις τελευταίες σας συναλλαγές, πόσα χρωστάτε και πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει σε κάθε κατηγορία προϊόντων. Για κάθε απλή συναλλαγή σας επιστρέφεται το 2% της αξίας της αγοράς, ενώ για κάθε αγορά που γίνεται απευθείας από την Apple, το ποσοστό αυξάνεται σε 3%. Η Apple συνεργάστηκε με τις Goldman Sachs και Mastercard για τη δημιουργία του Apple Card και υπόσχεται πως η ίδια η Apple δεν κρατάει στοιχεία για το τι αγοράσατε και πως η Goldman Sachs δεν θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για διαφήμιση. Όλα τα παραπάνω γίνονται σε επίπεδο software. Αν θέλετε να χαρείτε την υπηρεσία στο 100% της, μπορείτε ακόμα και να αποκτήσετε φυσική κάρτα, φτιαγμένη από τιτάνιο και χωρίς, αριθμό, CVV, ημερομηνία λήξης κ.λπ. Εφόσον και πάλι το Wallet app πρέπει να μπει στη μέση για να γίνουν όλες οι συναλλαγές, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Το Apple Card αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zaitsev
    • "και υπόσχεται πως η ίδια η Apple δεν κρατάει στοιχεία για το τι αγοράσατε και πως η Goldman Sachs δεν θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για διαφήμιση."

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

*