Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple ανανεώνει τη σειρά AirPods με τα AirPods Pro (video)

Η Apple μόλις ανακοίνωσε τα AirPods Pro με δυνατότητες noise cancelling. Το νέο ζευγάρι ακουστικών θα είναι διαθέσιμο από 30 Οκτωβρίου 2019, με τιμή $249. Διαθέτουν ενσωματωμένα μικρόφωνα που ανιχνεύουν τυχόν εξωτερικούς θορύβους και τους ακυρώνουν. Το εν λόγω σύστημα μοιάζει με αυτό των ακουστικών Beats Solo Pro, αλλά σε μορφή μινιατούρας. Σύμφωνα με την Apple η λειτουργία ακύρωσης θορύβου τροποποιείται έως και 200 φορές ανά δευτερόλεπτο.

Επιπλέον τα AirPods Pro διαθέτουν transparency mode κι έτσι θα μπορείτε να ακούτε τους θορύβους του περιβάλλοντος την ώρα που τα χρησιμοποιείτε. Πιο συγκεκριμένα, τα ακουστικά έχουν ενα “force sensor” μέσω του οποίου οι χρήστες ελέγουν την ένταση του ήχου που αναπαράγεται και ενεργοποιούν το transparency mode.


Η εταιρεία υπόσχεται καταπληκτική ποιότητα ήχου, μ΄σω του “Adaptive EQ” που προσαρμόζει τη μουσική στη μορφή του αυτιού σας. Σε αντίθεση με τα AirPods που ήδη κυκλοφορούν, αυτά έρχονται με ποικιλία ear tips για καλύτερη προσαρμογή. Μάλιστα υπάρχει ειδικό software για να δοκιμάσετε αν έχετε επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος. Αυτό μετράει το επίπεδο του ήχου στο αυτί σας και το συγκρίνει με αυτό που βγαίνει από το ακουστικό.

Υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση αλλά και hands-free “Hey Siri” voice commands. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 4,5 ώρες (με συνεχόμενη χρήση) και όπως συμβαίνει με τα υπάρχοντα AirPods, η θήκη προσφέρει μπαταρία για περίπου 24 ώρες. Τέλος λόγω των απαραίτητων πιστοποιήσεων δεν θα σας προβληματίσουν λόγω ιδρώτα και νερού, ενώ είναι ιδανικά ακόμα και για συνθήκες με υπερβολικό αέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*