Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple αφαιρεί τα reviews των πελατών από το online κατάστημά της

*
Όπως φαίνεται, η Apple αφαίρεσε τα reviews των πελατών από το online κατάστημά της. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα AppleInsider και φαίνεται πως τα reviews έχουν εξαφανιστεί από τα ηλεκτρονικά καταστήματα σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία. Όπως φαίνεται από αυτήν της την κίνηση, η εταιρεία του Κουπερτίνο θεωρεί πως οι πελάτες δεν μπορούν να παρέχουν χρήσιμο feedback για τα προϊόντα, ειδικά δε αν ένα προϊόν είναι κακό. Για παράδειγμα, ο Lightning to 3.5mm headphone jack adapter είχε συγκεντρώσει πάνω από 700 βαθμολογίες με 1 αστεράκι, κάτι που σίγουρα δεν έδειχνε όμορφο σε όποιον ενδιαφερόταν να το αγοράσει. Επίσημη θέση από πλευράς Apple δεν υπάρχει προς το παρόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*