Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple καθυστερεί την έναρξη μαζικής παραγωγής του iPhone 12

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της The Wall Street Journal η Apple θα καθυστερήσει την μαζική παραγωγή του iPhone 12, κατά ένα μήνα. Η πανδημία του κορονοϊού έχει αρνητική επίδραση στα πλάνα της εταιρείας, που σύμφωνα με φήμες προετοιμάζεται για την αποκάλυψη τεσσάτων νέων μοντέλων iPhone, με οθόνες OLED, μεγέθους 5.4'', 6.1'' και 6,7''.

Με βάση τα όσα μας έχει συνηθίσει ως σήμερα, η Apple αποκαλύπτει τα επόμενα μοντέλα iPhone μέσα στο Σεπτέμβριο και ξεκινάει τις αποστολές στα τέλη του ίδιου μήνα. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό, επειδή η εταιρεία δίνει ώθηση στην παραγωγή της μέσα στους θερινούς μήνες.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το πιο πιθανό είναι πως η καθυστέρηση της έναρξης μαζικής παραγωγής δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο λανσάρισμα του iPhone 12, απλά αρχικά θα είναι δυνατό να ικανοποιηθεί πλήρως η ζήτηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα. Ανάλογη περίπτωση πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν είχε ανακοινωθεί το iPhone X, μαζί με το iPhone 8, όμως προβλήματα στην παραγωγή δεν επέτρεψαν την άφιξη του πρώτου στα καταστήματα πριν το Νοέμβριο του 2017. Τέλος, το iPhone XR ναι μεν ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2018, όμως κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, λόγω προβλημάτων με την παραγωγή των οθονών LCD.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*