Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple ξεκινάει την επίσημη πώληση refurbished iPhone XS και iPhone XS Max

*
Αν ψάχνετε για iPhone XS και iPhone XS Max, η Apple ξεκίνησε επίσημα να τα πουλάει και ως refurbished. Η ενέργεια αφορά την αγορά της Αμερικής, όπου και οι τιμές ξεκινούν αρκετά χαμηλότερα. Συγκεκριμένα, το refurbished iPhone XS ξεκινάει από τα 699 δολάρια για την έκδοση των 64GB, ενώ οι τιμές ανεβαίνουν στα 829 δολάρια για τα 256GB και φτάνουν στα 999 δολάρια για τα 512GB. Αν τώρα ενδιαφέρεστε για το iPhone XS Max, οι τιμές για το μοντέλο των 64GB ξεκινούν από τα 799 δολάρια, συνεχίζουν στα 929 δολάρια για τα 256GB και καταλήγουν στα 1099 δολάρια για την έκδοση των 512GB. Η διαφορά στην τιμή των παραπάνω τηλεφώνων με τις κανονικές είναι περί τα 300-350 δολάρια και είναι αρκετά σημαντικές. Οι refurbished εκδόσεις είναι ελεγμένες από την ίδια την Apple, καθαρισμένες και πακεταρισμένες σε νέα κουτιά, με όλα τα περιφερειακά μαζί, αλλά και με νέα μπαταρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*