Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple παρουσίασε νέο MacBook Air

*
Κατά τη διάρκεια του October hardware event, η Apple παρουσίασε ένα νέο μοντέλο MacBook Air, το πρώτο έπειτα από τρία χρόνια. Το νέο MacBook Air διαθέτει Retina display, bezzels κατά 50% πιο λεπτά σε σχέση με τον προκάτοχό του, οθόνη 13,3'', δύο USB-C ports, 3,5mm headphone jack και ζυγίζει μόλις 1,25 kg. Η ανάλυση της οθόνης είναι 4εκ. pixels και με 48% περισσότερα χρώματα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, οι εικόνες φαίνονται ακόμα πιο ζωντανές. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Touch ID για ασφαλέστερο login και T2 Security Chipset. Δεν θα ήταν εκτός λογικής, αν κάποιος υποστήριζε ότι πρόκειται για ένα μοντέρνο MacBook Pro με το σχεδιασμό του Air. Ακόμα έρχεται με το τρίτης γενιάς laptop keyboard που διαθέτει τον μηχανισμό butterfly, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στο παρελθόν οι κάτοχοι MacBook Pro. Παραλληλα, το Force Touch trackpad είναι 20% μεγαλύτερο σε σχέση με μοντέλα του παρελθόντος.



Στον τομέα της αναπαραγωγής και επεξεργασίας ήχου, το MacBook Air υπόσχεται πιο ποιοτικές εμπειρίες. Μάλιστα, η ένταση των ηχείων του είναι 25% υψηλότερη και τα πιο δυνατά μπάσα κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την παρακολούθηση ταινιών. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ένα 8ης γενιάς Intel dual-core CPU με ενσωματωμένες λειτουργίες γραφικών, RAΜ (ταχύτητας 2133MHz) έως και 16GB και SSD χωρητικότητας μέχρι 1,5ΤΒ. Επίσης είναι δυνατή η χρήση μιας από τις δύο θύρες USB-C / Thunderbolt για τη σύνδεση συσκευής απεικόνισης έως 5Κ η μιάς eGPU. Το βασικό μοντέλο προσφέρει 8GB RAM, 1,6GHz Core i5 και 128GB SSD, έναντι $1.199 και είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*