Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple πετυχαίνει νέο ρεκόρ πωλήσεων iPhone

*
Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τετράμηνο του 2017. Η CEO της εταιρείας, Tim Cook, δήλωσε ικανοποιημένος από τις πωλήσεις των συσκευών της εταιρείας, ειδικά την κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Τα έσοδα της Apple ανήλθαν στα 78,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ πωλήθηκαν 78 εκατομμύρια συσκευές iPhone. Τα κέρδη έφτασαν τα 17,8 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα ακριβότερα μοντέλα iPhone να αποτελούν τη βασική πηγή εσόδων, ενώ δυστυχώς η αγορά των iPad ήταν κάπως υποτονική σε σχέση με άλλες χρονιές.



Επιπλέον, οι υπηρεσίες της Apple όπως τα Apple Pay, iCloud, Apple Music και γενικά οι πωλήσεις από εφαρμογές του App Store έφεραν στα ταμεία της εταιρείας 7,17 δισεκατομμύρια δολάρια και σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 18% σε σχέση με πέρυσι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*