Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Asus ανακοίνωσε το VivoPC X

*
Το VR φαίνεται πως μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας, οπότε όλοι μας θέλουμε να δοκιμάσουμε τη νέα εμπειρία που αλλάζει τα μέχρι πρότινος δεδομένα. Το πρόβλημα που προκύπτει όμως πέρα του ότι χρειάζονται δυνατά μηχανήματα για να αποδοθεί σωστά η νέα εμπειρία, είναι και η τεχνογνωσία να δημιουργήσουν όλοι ένα τέτοιο μηχάνημα. Η Asus όμως θέλοντας να ‘’βοηθήσει’’ αυτή τη μερίδα του κοινού έφτιαξε το VivoPC Χ, που δεν χρειάζεται από εσάς ιδιαίτερες τεχνολογικές γνώσεις. Θα κοστίζει 799 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Το μέγεθος του desktop είναι μεγαλύτερο από μια κονσόλα gaming και περιλαμβάνει τον επεξεργαστή της Intel i5, GTX 1060 της Nvidia, 8 GB RAM και 512 GB σκληρό δίσκο SSD. Συνδέστε το στο monitor ή την τηλεόρασή σας, βάλτε τη "μάσκα" σας και ξεκινήστε το ταξίδι σας το κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*