Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Canon ανακοίνωσε τον i-SENSYS LBP312x

*
Η Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία του i-SENSYS LBP312x, ενός μικρών διαστάσεων εκτυπωτή για όσους έχουν θέματα με το χώρο τους. Η βελτιωμένη μηχανή εκτύπωσης του LBP312x  τον καθιστά ιδανικό για την εκτύπωση σελίδων Α4 και Α5, καθώς σε ένα λεπτό μπορεί να εκτυπώσει 43 και 65 σελίδες, αντιστοίχως. Η κασέτα χαρτιού του νέου εκτυπωτή είναι στα 550 φύλλα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασής της με την προσθήκη 3 επιπλέον κασετών, έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο για την αναπλήρωση των φύλλων.

Οι μικρές διαστάσεις του είναι ιδανικές για κάθε είδους εργασιακό περιβάλλον, ενώ η υψηλή του παραγωγικότητα και οι γρήγοροι χρόνοι του τον καθιστούν μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσα στο Φεβρουάριου του 2017, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*