Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Casio ανακοίνωσε το WSD-F20A smart watch

*
H Casio ανακοίνωσε μια νέα παραλλαγή του PRO TREK smart watch. Πρόκειται για το WSD-F20A που έρχεται με Indigo Blue color scheme along και τιμή $399. Είναι εφοδιασμένο με το πιο πρόσφατο Wear OS της Google, διαθέτει GPS και έγχρωμους χάρτες που είναι διαθέσιμοι offline. Διαθέτει οθόνη με δύο στρώσεις, διαστάσεων 1,32'' με ανάλυση 320x300 pixel. Η πρώτη είναι έγχρωμη TFT LCD και η άλλη μονόχρωμη LCD. Χρησιμοποιώντας τη μονόχρωμη LCD, η μπαταρία διαρκεί έως και ένα μήνα, στο 'timekeeping' mode.

Εννοείται ότι με την έγχρωμη οθόνη και τη χρήση GPS το παραπάνω διάστημα μειώνεται δραστικά και συμπίπτει με το αντίστοιχο άλλων Wear OS smartwatches. Ακόμα, οι συμφωνίες της Casio με άλλες εταιρείες, της έχουν επιτρέψει την ενσωμάτωση εφαρμογών όπως οι ViewRanger, Hole19, Fishbrain και άλλες. Ρίχνονας μια ματιά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βλέπουμε ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη ως τα 50 μέτρα, είναι σε συμφωνία με το στρατιωτικό standard 810G, διαθέτει Casio MOMENT SETTER+ App, ψηφιακή πυξίδα, υψόμετρο, βαρόμετρο, καταγραφέα δραστηριοτήτων και μικρόφωνο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*