Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Dell διαρρέει κατά λάθος εικόνες από τα XPS 15 και XPS 17

*
Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου, η Dell ανέβασε κατά λάθος στο site της εικόνες των επερχόμενων XPS 15 και XPS 17, τις κατέβασε γρήγορα, αλλά κάποιοι το πήραν χαμπάρι. Στα δεξιά της εικόνας φαίνεται να είναι τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα με τις εκδόσεις τους για το 2020, ενώ στο κάτω μέρος εικάζεται πως είναι οι δύο προσθήκες που θα δει η σειρά Precision. Μάλιστα, για τους πιο παρατηρητικούς, στα αριστερά της οθόνης και στο μισάνοιχτο laptop φαίνεται numpad, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη σειρά XPS στο παρελθόν. Τα ports στα Precision μοντέλα είναι πιο κοντά στο μπροστινό τμήμα του σασί και οι συσκευές δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο πάχος. Μένει πλέον να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα για τα νέα laptops της Dell.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*