Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H HTC αποκάλυψε νέες εκδόσεις για το Vive Cosmos VR headset της (videos)

*
Με το Half-Life: Alyx σχεδόν ένα μήνα μακριά, η HTC αποφάσισε να ρίξει στην αγορά τρία νέα μοντέλα του Vive Cosmos VR headset της. Τα τρία νέα μοντέλα έχουν τις ονομασίες Elite, XR και Play, φέρουν την ίδια LCD οθόνη 90Hz και με ανάλυση 2880x1700 pixels, ωστόσο το κάθε ένα έχει το δικό του αποσπώμενο faceplate που προσφέρει συγκεκριμένες λειτουργίες.



Το entry-level Vive Cosmos VR προσφέρει inside-out tracking με 4 (αντί για 6 κάμερες). Το πιο ακριβό από τα μοντέλα από την άλλη, το Vive Cosmos VR, προσφέρει έξτρα tracking μέσω 2 Lighthouse base stations, ενώ δίνει στο πακέτο και δύο Vive controllers. Η modular φύση των νέων συσκευών σημαίνει πάντως πως όποιος θέλει να επενδύσει σε κάποια καλύτερη τεχνολογία θα μπορεί με μια έξτρα αγορά ενός faceplate.



To Vive Cosmos XR είναι ένα mixed-reality headset και φέρει δύο pass-through κάμερες. Προς το παρόν απευθύνεται σε developers και θα κάνει την εμφάνισή του σε μορφή developer kit μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το Vive Cosmos Play, ενώ για το Vive Cosmos Elite μάθαμε πως η τιμή του ορίστηκε στις 899 λίρες/899 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Οι προπαραγγελίες του μάλιστα θα ξεκινήσουν στις 24 του μήνα που διανύουμε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*