Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Huawei ανακοίνωσε το Huawei MatePad Pro, το πρώτο tablet της με punch-hole display

*
Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το Huawei MatePad Pro, το πρώτο της tablet που θα έχει punch-hole display. Πρόκειται για μια high-end πρόταση που θα τεθεί αντιμέτωπη με τα iPad Pro και Samsung Galaxy Tab S6, έχει οθόνη AMOLED 10.8 ιντσών με ανάλυση 2560x1600 pixels και αναλογία πλευρών 16:10 και όλα αυτά σε ένα σώμα με μόλις 4.9mm πάχος. Η αναλογία οθόνης προς επιφάνεια φτάνει το 90% και η selfie cam που βρίσκεται στην ειδική εσοχή στο επάνω δεξιά μέρος έχει αισθητήρα 8MP. Στο εσωτερικό του νέου tablet βρίσκεται το Kirin 990 SoC με 6/8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις Wi-Fi only και LTE, το βάρος της συσκευής θα φτάνει τα 460 γραμμάρια και στο πίσω μέρος θα έχει ένα dual camera setup με τον κύριο αισθητήρα στα 13MP.



Σε επίπεδο λογισμικού, θα «φοράει» το Android 10 με EMUI 10, ενώ δεν θα έχει οποιαδήποτε εφαρμογή της Google. Με τη χρήση ενός συμβατού smartphone της Huawei, ο κάτοχος του Huawei MatePad Pro θα μπορεί να αξιοποιήσει τη λειτουργία multi-screen. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχουμε μπαταρία 7.250mAh με υποστήριξη 40W Huawei SuperCharge, ασύρματη φόρτιση 15W, 7.5W αντίστροφη φόρτιση, υποστήριξη M-Pen Stylus και τιμή από τα 470 δολάρια για το βασικό μοντέλο 6/128GB WiFi. Οι LTE εκδόσεις θα ξεκινούν από τα 540 δολάρια (6/128GB) και θα φτάνουν τα 640 δολάρια (8/256GB). Οι προ-παραγγελίες του θα ξεκινήσουν στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ μια 5G έκδοση αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*