Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Huawei θα κυκλοφορήσει Smart Glasses με φακούς που αντικαθίστανται

*
Η Huawei ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά νέα συλλογή απο gadgets. Αυτά περιλαμβάνουν το Huawei P50 Pocket, το Huawei Watch D και άλλες συσκευές. Μια απο αυτές είναι και ένα ζευγάρι smart glasses. Τα γυαλιά λειτουργούν ως ακουστικά, αφού φέρουν built in speakers στο σκελετό τους. Θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της Huawei, το HarmonyOS και θα υποστηρίζουν εντολές φωνής απο άλλες συσκευές που είναι συμβατές με το συγκεκριμένο OS.

To ενδιαφέρον στο νέο gadget είναι πως οι φακοί θα μπορούν να αντικατασταθούν πανεύκολα με σύστημα μαγνητών, πράγμα που σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να βάλει ότι φακό θέλει. Η Huawei έχει κυκλοφορήσει στην αγορά άλλα δύο μοντέλα smart glasses, τα οποία επίσης προορίζονταν αποκλειστικά και μόνο για παραγωγή ήχου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*