Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Huawei παρουσίασε το πρώτο της desktop monitor

*
H Huawei παρουσίασε το πρώτο της desktop monitor που έρχεται με διαγώνιο 23.8 ιντσών και IPS panel. Η συσκευή έχει αναλογία screen-to-body που φτάνει στο 90% και μπορεί να συνδεθεί με laptops και φορητές συσκευές. Το περιθώριο γύρω από την οθόνη είναι πάρα πολύ μικρό (5.7 χιλιοστά) και στο πίσω μέρος της μπορούμε να βρούμε θύρες VGA και HDMI. Το panel υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1920x1080) στα 60Hz refresh rate και contrast 1000:1. Μια ειδική τεχνολογία προστατεύει τα μάτια από το μπλε φως και το flickering, ενώ η βάση της την κάνει εύκολη και για mount σε ειδικές βάσεις. Οι διαστάσεις της είναι 538.5x425x170 και ζυγίζει 4.05 κιλά. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει στις μεγάλες αγορές του πλανήτη από τις 14 Απριλίου και σε τιμή που θα κινείται κοντά στα €170.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*