Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H LG μπαίνει δυναμικά στην αγορά των gaming laptops με το UltraGear 17G90Q

*
Η LG ανακοίνωσε το πρώτο της gaming laptop, το UltraGear 17G90Q. Έχει οθόνη 17'', 11th Gen Intel Tiger Lake H CPU κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q και οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν επιλογές για RAM έως 32GB και αποθηκευτικό χώρο ως 1TB.

Στην ιστοσελίδα της LG υπάρχουν ήδη δύο laptops με Nvidia GPUs, όμως πρόκειται για τη χαμηλότερων δυνατοτήτων GTX 1650. Αντιθέτως η RTX 3080 με την οποία είναι εξοπλισμένο το UltraGear 17G90Q είναι η πλέον ισχυρή GPU της Nvidia για φορητούς υπολογιστές. Η οθόνη τύπου IPS φτάνει σε ανάλυση τα 1080p με ρυθμό ανανέωσης στα 300Hz. Διαθέτει μπαταρία 93Wh, πληκτρολόγιο RGB, αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στο πλήκτρο power και webcam ανάλυσης 1080p. Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο.


Υπάρχουν δύο θύρες USB-C (η μία USB 4), δύο θύρες USB-A, headphone jack, έξοδος HDMI, Ethernet και υποδοχή για microSD.

Η τιμή αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν στο πλαίσιο της CES στις 4 Ιανουαρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*