Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Logitech εξαγοράζει την Streamlabs, την εταιρεία του live streaming app Streamlabs OBS

*
Η Logitech συμφώνησε με την Streamlabs και έτσι προχωράει στην εξαγορά της έναντι 89 εκατομμυρίων δολαρίων. Το deal είναι απόλυτα λογικό, μιας και η Logitech ειδικεύεται σε hardware που χρησιμοποιούν οι streamers και ένα τέτοιο «πάντρεμα» θα της δώσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Το Streamlabs OBS επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώσουν τα streams τους, να χρησιμοποιήσουν εφέ, να παρακολουθούν και να οργανώνουν τα σχετικά chats τους. Η εταιρεία του λογισμικού σημειώνει ότι πάνω από 15 εκατομμύρια streamers χρησιμοποιούν το app της για το Twitch.

Για να μην υπάρχει σύγχυση, το Streamlabs OBS είναι μια πιο φιλική προς το χρήστη έκδοση σε σχέση με το open source OBS. Μένει να δούμε πως θα αξιοποιήσει πλέον η Logitech αυτήν την εξαγορά της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*