Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Logitech παρουσίασε θήκη iPad με trackpad και κόστος μισό από αυτό της Apple

*
Η Logitech ανακοίνωσε το Combo Touch Keyboard Case with Trackpad, το οποίο έρχεται στο μισό κόστος από το αντίστοιχο μοντέλο της Apple. Η συσκευή φέρει ένα full-size backlit keyboard, ένα trackpad στο κάτω μέρος του και μια θήκη που τοποθετείται γύρω από το tablet. Η βάση του προσφέρει γωνία 40 μοιρών και η τιμή της θα φτάσει τα 150 δολάρια. Μπορεί να είναι σχεδόν στα μισά χρήματα από την αντίστοιχη πρόταση της Apple, ωστόσο το μοντέλο της Logitech υποστηρίζει το 7ης γενιάς iPad και το τρίτης γενιάς IPad Air, την ώρα που η θήκη της Apple είναι σχεδιασμένη μόνο για το iPad Pro. Στα θετικά της θήκης, επίσης, είναι πως μπορεί να αφαιρεθεί το πληκτρολόγιό της και να αφήσει απλά μια βάση στήριξης και προστασίας για το iPad σας. Στο επάνω μέρος, τέλος, υπάρχει υποδοχή και για stylus. Η κυκλοφορία του Combo Touch Keyboard Case with Trackpad έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*