Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H MSI φέρνει το Backpack PC για τους VR gamers

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να κουβαλάτε παντού το PC σας; Όπως ας πούμε σε ένα σακίδιο πλάτης; Η MSI, πάντως, φαίνεται ότι θέλει να κάνει τη διαφορά στο χώρο των PCs ετοιμάζοντας το Backpack PC, δηλαδή ένα PC που είναι σχεδιασμένο για να φοριέται στην πλάτη σας. Ίσως φαίνεται / ακούγεται γελοία ιδέα, ωστόσο υπάρχει ένας αρκετά ενδιαφέρον λόγος για ένα τέτοιο εγχείρημα, και αυτός είναι η εικονική πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο concept απευθύνεται στους gamers που θέλουν να παίζουν παντού VR games. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να παίζουν VR games χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί -όπως το μήκος των καλωδίων που συνδέουν το VR headset με τον υπολογιστή- στις κινήσεις τους, δημιουργώντας έτσι το δικό τους VR theme park.



Βέβαια, δεν είναι απόλυτα σαφές το πόσο καλά θα λειτουργήσει το concept, δεδομένου ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν παιχνίδια που να υποστηρίζουν τέτοιου είδους διασκέδαση, δηλαδή να παίζεις VR games έχοντας το σακίδιο στη πλάτη για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Και ως επί το πλείστον, τα σημερινά VR games έχουν αρκετούς περιορισμούς σε ό,τι αφορά στις κινήσεις που μπορούν να κάνουν οι παίκτες. Η MSI δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα specs του Backpack PC, ενώ το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα ενσωματώνει επεξεργαστή Core i7 και μια κάρτα γραφικών GeForce GTX 980. Η πλήρης αποκάλυψη αναμένεται στην Computex την επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι η MSI δεν είναι η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει σακίδιο για VR gamers, καθώς την ίδια ακριβώς ιδέα είχε και η Zotac.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pleth
    • εμένα με απασχολεί περισσότερο το βάρος. Εδώ το 17άρι asus laptop μου βάζω στην πλάτη και δεν με παίρνει να το κουβαλάω για πολύ ώρα. Όσο περνάνε τα λεπτά βαραίνει επικίνδυνα και στο τέλος σε κόβει. Ευτυχώς που δεν κάνω μεγάλη διαδρομή (από το σπίτι στο αυτοκίνητο.... χαχαχα!!!)

*