Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft επιβεβαιώνει τη συμβατότητα του Xbox Series S με τα storage expansion cards

*
Όσο περνούν οι ώρες, η Microsoft δίνει ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το Xbox Series S και μία από αυτές είναι η συμβατότητα με τα storage expansion cards. Ο λόγος για τις κάρτες επέκτασης αποθηκευτικού χώρου που έχουν ανακοινωθεί για χρήση στο Xbox Series X και σίγουρα θα βοηθήσουν στην πιο φθηνή next-gen έκδοση της κονσόλας, μιας και ο σκληρός της δίσκος προσφέρει μόλις 512GB. Με τη χρήση των σχετικών περιφερειακών, ο χρήστης θα μπορεί να προσθέσει έως και 1TB έξτρα αποθηκευτικού χώρου, εκμεταλλευόμενος ακόμη την πλήρη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και όλες τις ευκολίες της Xbox Velocity Architecture. Προς το παρόν πάντως δεν γνωρίζουμε τιμές για τα εν λόγω περιφερειακά και τα αναμένουμε σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*