Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft αποκάλυψε το μπλε Xbox Series X Controller και άλλα περιφερειακά

*
Η Microsoft ανακοίνωσε (λίγες ώρες πριν αρχίσουν οι προ-παραγγελίες) το μπλε Xbox Series X Controller και κάποια νέα next-gen περιφερειακά. Στις 10 Νοεμβρίου λοιπόν, θα κυκλοφορήσει το Xbox Wireless Controller στον κλασικό Carbon Black χρωματισμό (για να ταιριάζει με το Xbox Series X) και στον Robot White (για να ταιριάζει με το Xbox Series S). Ακόμη, θα διατεθεί και μια μπλε έκδοση (Shock Blue), ενώ το ενδιαφέρον είναι πως τα χειριστήρια της νέας γενιάς θα παραμείνουν στις ίδιες τιμές με αυτά του Xbox One.



Η αμερικανική εταιρεία θα προσφέρει ακόμη ένα PC Controller Bundle που θα περιλαμβάνει το Xbox Wireless Controller σε Carbon Black με είτε το Wireless Adapter για τα Windows 10, είτε ένα USB-C καλώδιο. Τα νέα Xbox Wireless Controllers είναι συμβατά με Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10 και φορητές συσκευές.



Για όσους θέλουν το σετ επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, η Microsoft αποκάλυψε το νέο Xbox Rechargeable Battery Kit και το USB-C Cable bundle. Ο αντικαταστάτης του “Play and Charge Kit” θα κοστίζει 24,99 δολάρια. Τέλος, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Xbox Design Lab θα σταματήσει τη λειτουργία του στις 14 Οκτωβρίου, για να ανανεωθεί πλήρως και να επιστρέψει το 2021. Όσοι ενδιαφέρονται να παραγγείλουν κάποιο custom controller θα πρέπει να το κάνουν έως και τις 13 Οκτωβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*