Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft δεσμεύεται για την επίλυση των προβλημάτων συνδεσιμότητας του Xbox Series X controller

*
Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα του Xbox Series X, χρήστες στο Microsoft Help Forum σε ένα thread που συνολικά μετράει πάνω από 40 σελίδες, αναφέρουν πως σε συγκεκριμένα παιχνίδια και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, το χειριστήριο φαίνεται πως αποσυνδέεται από την κονσόλα. Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι η εταιρία γνωρίζει το πρόβλημα και στοχεύει στην επιλυσή του, η οποία θα έρθει με ένα μελλοντικό update.

Όσον αφορά τους αριθμούς, πάνω από 1600 άτομα έχουν αναφέρει στο thread πως έχουν αυτό το πρόβλημα, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει μόνο σε ορισμένα παιχνίδια, όπως το Assassin's Creed Valhalla. Το πρόβλημα αποσύνδεσης του controller παρουσιάζεται και στο PC, ωστόσο μπορείτε να το διορθώσετε αν κατεβάσετε το τελευταίο Windows Update.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*