Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft κλείνει τις υπηρεσίες health και αποζημιώνει τους κατόχους Band

*
Η Microsoft ανακοίνωσε πως διακόπτει την υποστήριξη και τον τομέα υπηρεσιών health που περιλαμβάνουν τα Microsoft Band και Microsoft Health Dashboard. Η αμερικανική εταιρεία σταμάτησε να πουλάει το Microsoft Band εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο οι υπηρεσίες της ήταν ακόμη ενεργές. Αυτή η λειτουργία θα διακοπεί στις 31 Μαΐου 2019, ενώ τα σχετικά apps θα αφαιρεθούν από τα υπάρχοντα app stores. Μάλιστα, η Microsoft θα αποζημιώσει και όσους επένδυσαν σε αυτό της το project. Συγκεκριμένα, όσοι συγχρόνισαν τα δεδομένα τους από 1/12/2018 έως και 1/3/2019 μπορούν να αιτηθούν αποζημίωση για το Microsoft Band που αγόρασαν. Όσοι έχουν το Band 1 μπορούν να πάρουν πίσω 80 δολάρια, ενώ όσοι έχουν το Band 2 175 δολάρια. Το χρονικό περιθώριο που έθεσε η αμερικανική εταιρεία είναι μεν μικρό, ωστόσο είναι προφανές ότι θέλει να αποζημιώσει όσους χρησιμοποιούσαν μέχρι προσφάτως τις συσκευές. Αν τώρα έχετε περασμένα δεδομένα σε κάποιο Microsoft Band ή στην σχετική υπηρεσία και σας ενδιαφέρει να τα διατηρήσετε, μπορείτε να κάνετε τα σχετικά exports έως τις 31 Μαΐου. Αν κάνετε όμως κάποιο reset, δεν θα μπορείτε να κάνετε ξανά set up τη συσκευή, κάτι που εξηγεί τη σχετική αποζημίωση που δίνεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*