Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Motorola teaseάρει με video την αποκάλυψη του foldable RAZR 2019

*
Η πρόθεση της Motorola να επαναφέρει το RAZR τηλέφωνό της σε foldable μορφή και με την ονομασία foldable RAZR 2019 είναι γνωστή εδώ και καιρό. Πλέον, η εταιρεία έχει αρχίσει να teaseάρει το κοινό και έδωσε στη δημοσιότητα μια κινούμενη εικόνα που μαρτυρά πως η ειδική εκδήλωση ανακοίνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου 2019.



Το event θα γίνει στο Los Angeles, ενώ η πρόσκληση που έχει φτάσει στους εκπροσώπους του Τύπου σημειώνει την φράση “You ‘re going to flip”. Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι περισσότερο πέραν από κάποιες διαρροές που μας δίνουν μια εικόνα το πως μπορεί να είναι το νέο smartphone.



Στο εσωτερικό του foldable RAZR 2019 αναμένεται να υπάρχει ένα Snapdragon 710 SoC, μπαταρία 2.730 mAh και εκδόσεις με 4GB/64GB και 6GB/128GB. Η τιμή του εικάζεται πως θα κινηθεί κοντά στα 1500 δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*