Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Motorola ετοιμάζει το επόμενο αναδιπλούμενο Razr smartphone

*
O τομέας των αναδιπλούμενων smartphones επεκτείνεται συνεχώς, με όλο και περισσότερες συσκευές να ανακοινώνονται το τελευταίο διάστημα. Η Motorola ήταν μία από την εταιρείες πρωτοπόρους σε αυτό το κομμάτι της βιομηχανίας και προφανώς οι περισσότεροι θυμούνται το πρώτο Razr που λανσαρίστηκε το 2019. Ένα χρόνο μετά ακολούθησε το αντίστοιχο μοντέλο με υποστήριξη 5G, που ναι μεν δεν είχε την ίδια απήχηση, παρόλα αυτά η εταιρεία δεν δείχνει να πτοείται και ήδη ετοιμάζει την επόμενη γενιά Razr. Η πληροφορία προέρχεται από post διευθυντικού στελέχους της Lenovo (της ανήκει η Motorola) στο Weibo. Υπόσχεται ότι το επόμενο Razr θα είναι αναβαθμισμένο από πλευράς επιδόσεων, θα έχει βελτιωμένο UI και καλύτερο σχεδιασμό. Όπως όλα δείχνουν η συσκευή θα κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά της Κίνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*