Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo κατέβασε τα videos χρήστη που hackαρε το Game & Watch και έβαζε έξτρα παιχνίδια

*
Η Nintendo κατάφερε να κατεβάσει από το YouTube τα videos ενός χρήστη που κατάφερε να hackάρει το Game & Watch και να περάσει εκεί κι άλλα παιχνίδια. Το Game & Watch κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο και ο YouTuber “Stacksmashing” παρουσίαζε μέσα από τα videos του τη διαδικασία και έδειξε το πως κατάφερε να περάσει στην κονσόλα το original Legend of Zelda, τα πρώτα Pokemon games και το DOOM.



H δικαιολογία του κατεβάσματος των videos από το YouTube ήταν σχεδόν αστεία, αφού τον ενημέρωσε πως απλά αναπαράγει περιεχόμενο του προϊόντος. Το οποίο ωστόσο βρίσκεται σε εκατομμύρια ακόμη videos στο YouTube. Όπως σημειώνει ο ίδιος σε άλλο tweet, φαίνεται πως η Nintendo οδήγησε κάποιον στο να κάνει χειροκίνητα τη διαδικασία ματσαρίσματος.



Παρόλα αυτά, στο κανάλι του μένουν ακόμη κάποια videos που δεν φαίνεται να έχουνε επηρεαστεί από τη διαδικασία (ακόμη). Μπορείτε να τα βρείτε εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*