Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του Nintendo Switch Stylus

*
Έχουμε φτάσει σχεδόν 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Nintendo Switch και η ιαπωνική εταιρεία ξεκινάει την εμπορική διάθεση του Nintendo Switch Stylus. Το timing μόνο τυχαίο δεν είναι αφού στις αρχές της χρονιάς κυκλοφόρησε το Dr. Kawashima’s Brain Training που απαιτεί πολλαπλά πατήματα στην οθόνη αφής της κονσόλας. Το περιφερειακό είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με τον εν λόγω τίτλο, αλλά και το Super Mario Maker 2 και όπως είναι φυσιολογικό, λειτουργεί μόνο όταν η κονσόλα δεν είναι στο dock. Προς το παρόν, η διάθεση του Nintendo Switch Stylus έχει ξεκινήσει μόνο για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας στην τιμή των 6.99 λιρών και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το αν θα εμφανιστεί και προς τα μέρη μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*