Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo παρουσίασε επίσημο flip cover case για το Nintendo Switch Lite

*
Η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Switch Lite στις 10 Ιουλίου και πλέον έχουμε και εικόνα από το επίσημο flip cover case του. Οι φίλοι της υβριδικής κονσόλας της Nintendo γνωρίζουν πως η προστασία της οθόνης είναι το παν και έτσι η ίδια η εταιρεία έρχεται να τους καλύψει στα της νέας έκδοσης του συστήματος. Συγκεκριμένα, παρουσίασε το επίσημο flip cover case που κουμπώνει στο πίσω τμήμα της κονσόλας και κλείνει με ένα καπάκι το μπροστινό, έτσι ώστε να μην χτυπιέται ή γρατζουνιέται όσο βρίσκεται μέσα σε κάποια τσάντα. Μάλιστα, αφήνει ακάλυπτα τα πίσω πλήκτρα για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά τη διάρκεια του gaming, ενώ αφήνει και κενό στο σημείο υποδοχής του καλωδίου φόρτισης.



Η τιμή της θήκης μεταφοράς/προστασίας είναι περίπου 30 ευρώ στο επίσημο ιαπωνικό κατάστημα και ως μήνας κυκλοφορίας έχει οριστεί ο Νοέμβριος. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα το δούμε και σε αγορές εκτός Ιαπωνίας, αν και το ευχόμαστε. Το Nintendo Switch Lite έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*