Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nokia ανακοίνωσε την επιστροφή του θρυλικού Nokia 6310 (video)

*
Μια νέα σειρά συσκευών αποκάλυψε πρόσφατα η Nokia και η πιο σημαντική ανακοίνωσή της ήταν σαφώς η επιστροφή του θρυλικού Nokia 6310. Η συσκευή θα είναι το ίδιο ανθεκτική με το πρώτο μοντέλο, ενώ η οθόνη του έχει πλέον διαγώνιο 2.8 ιντσών και ανάλυση QVGA. Θα βασίζεται από πλευράς λογισμικού στο S30+ και θα προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες του χρήστη που θέλει απλά να κάνει τηλεφωνήματα και δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει σύγχρονα smartphones. Η μνήμη του θα είναι 8ΜΒ, θα έχει 16GΒ αποθηκευτικό χώρο που θα μπορεί να αυξηθεί με τη χρήση microSD καρτών. Η μπαταρία του θα είναι αποσπώμενη και θα έχει χωρητικότητα 1150mAh, κάτι που μπορεί να προσφέρει στο νέο μοντέλο έως και 20 μέρες αυτονομία σε κατάσταση αναμονής. Θα είναι συμβατό με δίκτυα 4G, θα έχει ραδιοφωνικό δέκτη και θα κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά στην τιμή των €59,90.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*