Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nvidia εξαγοράζει την Arm έναντι 40 δισ. δολαρίων!

*
H Nvidia επιβεβαίωσε την εξαγορά της Arm από την SoftBank έναντι 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Arm θα παραμείνει ανεξάρτητη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η έδρα της θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία και θα διατηρηθεί στο ίδιο σκηνικό licensing, ακολουθώντας το μοντέλο που είχε σήμερα. Αν και αναμένονται λογικά κάποιες αντιδράσεις από τις ρυθμιστικές αρχές, το γεγονός ότι οι δύο εταιρείες δεν είναι άμεσα ανταγωνιστικές, ίσως βοηθήσει την κατάσταση. Υπενθυμίζεται μάλιστα πως η SoftBank είχε αγοράσει την Arm το 2016 έναντι 31 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Arm παρέχει chips σε εταιρείες όπως η Apple, η Samsung και η Qualcomm και υπό τη νέα ιδιοκτησία θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην έρευνα γύρω από το ΑΙ και το σχετικό software.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*