Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Oppo ανακοίνωσε νέα AR Glasses για το 2021

*
Η Oppo παρουσίασε για πρώτη φορά στο Inno Day τα AR Glasses της και το 2021 το μοντέλο επιστρέφει με βελτιώσεις. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, τα Oppo AR Glasses 2021 είναι πολύ πιο κοντά σε ένα τυπικό ζευγάρι γυαλιών, ζυγίζουν 75% λιγότερο από τον προκάτοχό τους και φορτίζουν μέσω ενός USB-C to USB-C καλωδίου. Η ισχύς τους είναι μεγαλύτερη χάρη στο ενσωματωμένο Snapdragon 865 chipset. Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις μπορούν να προσφέρουν 53% μεγαλύτερη αντίθεση και 98% μεγαλύτερη φωτεινότητα. Μόλις συνδεθούν με κάποιο smartphone προσφέρουν λειτουργία σαν ένα touchpad. Το σχετικό Oppo AR developer program έρχεται το 2021, προσφέροντας όλες τις σχετικές ευκολίες στους προγραμματιστές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*