Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Oppo αποκαλύπτει φόρτιση 150-240W με εξαιρετικές επιδόσεις

*
Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Oppo ανακοίνωσε το δίδυμο των Oppo X5, τα οποία υποστηρίζουν τον νέο SuperVOOC φορτιστή 80W. Η εταιρεία συνέχισε ανακοινώνοντας έναν φορτιστή παραπάνω απο διπλάσιας ισχύος.

Σε ένα εργαστηριακό test, προβλήθηκε πως ένα η μπαταρία 4500mAh ενός prototype smartphone φορτίστηκε απο το 1% στο 50% σε μόλις 5 λεπτά (!), ενώ έφτασε μέχρι την πλήρη φόρτιση σε μόλις 15! Η συσκευή ήταν αναμένη σε λειτουργία πτήσης. Για τη σύγκριση, τα παλαιότερα μοντέλα των φορτιστών 65W χρειάζονται 40 λεπτά για την ίδια φόρτιση.


Το επόμενο βήμα στην ταχεία φόρτιση οφείλεται στην τεχνολογία GaN και στον φορτιστή SuperVOOC, ο οποίος υπόσχεται να κάνει αυτή τη δουλειά στο ίδιο μέγεθος. Οι φορτιστές VOOC είναι πατενταρισμένοι, αλλά φαίνεται πως το καινούργιο μοντέλο θα υποστηρίζει όλα τα καλώδια USB.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*