Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Power A δίνει στην κυκλοφορία δύο Animal Crossing Nintendo Switch Pro Controllers

*
Η Power A ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο Nintendo Switch Pro Controller στα χρώματα του Animal Crossing. Τα περιφερειακά θα κάνουν την εμφάνισή τους στις 10 Μαρτίου, ταυτόχρονα δηλαδή με το νέο παιχνίδι του Nintendo Switch. Ο σχεδιασμός τους δεν διαφέρει από τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα Pro Controllers και στο κάτω δεξιά τους τμήμα υπάρχουν χαρακτήρες από το franchise, ενώ σε όλο το μήκος και πλάτος του σώματος υπάρχει το κλασικό πράσινο χρώμα. Και τα δύο μοντέλα θα είναι ασύρματα, αλλά στο πακέτο αγοράς τους δεν θα περιλαμβάνεται κάποια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Για τη λειτουργία τους λοιπόν χρειάζονται δύο μπαταρίες ΑΑ που μπορούν να προσφέρουν 30 ώρες λειτουργίας. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως πρόκειται για επίσημα αδειοδοτημένα περιφερειακά από την Nintendo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*