Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Razer παρουσίασε νέο Razer Kaira X gaming headset για κονσόλες

*
Η Razer ανακοίνωσε το Razer Kaira X gaming headset για κονσόλες που κοστίζει κοντά στα 60 δολάρια και απευθύνεται σε παίκτες που θέλουν καλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Φέρει τα 50mm TriForce drivers, ένα μικρόφωνο που μπορεί να διπλώσει και να απομονώσει και τον εξωτερικό θόρυβο. Στο πλαϊνό τμήμα των ακουστικών υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του ήχου και απομόνωσης του μικροφώνου και θα κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά μοντέλα, ένα για κονσόλες Xbox και ένα για κονσόλες PlayStation. Η έκδοση του Xbox θα βγει σε 5 χρώματα (μαύρο, λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλε) και αυτή του PlayStation μόνο σε μαύρο με λευκά και μπλε τμήματα. Η σύνδεσή του γίνεται μέσω κλασικού 3.5mm jack. Η έκδοση του Xbox σε μαύρο και λευκό, αλλά και του PlayStation είναι διαθέσιμες από τις 23 Σεπτεμβρίου. Η έκδοση του Xbox σε μπλε, κόκκινο και πράσινο θα ακολουθήσει, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 14 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*