Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Razer ανακοίνωσε τα Razer Hammerhead True Wireless earbuds

*
Η Razer ανακοίνωσε ένα νέο σετ earbuds για κινητά τηλέφωνα με την ονομασία Razer Hammerhead True Wireless. Όπως λέει και το όνομά τους, πρόκειται για ασύρματα ακουστικά που συνδέονται μέσω Bluetooth και εστιάζουν σε όσους απολαμβάνουν videogames στις φορητές τους συσκευές και θέλουν ελάχιστο latency. Θυμίζουν τα AirPods και τα αντίστοιχα της Honor, παρέχουν προστασία από ιδρώτα και υγρασία και φέρουν panels με επιφάνεια αφής στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να μπορούν να δίνονται με απλές κινήσεις κάποιες βασικές εντολές από τον χρήστη. Η Razer χρησιμοποιεί ένα custom codec με Bluetooth 5.0, ενώ με το Gaming Mode η εταιρεία υπόσχεται latency στα 60ms.

Η διάρκεια της μπαταρίας τους φτάνει τις 3 ώρες με μια απλή φόρτιση, ενώ η βάση μπορεί να προσφέρει κι αυτή με τη σειρά της 4 πλήρεις κύκλους φόρτισης για τα ακουστικά. Τα νέα σετ ακουστικών είναι διαθέσιμα τώρα για αγορά στην τιμή των €120.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*