Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Razer παρουσίασε τα δεύτερης γενιάς Razer Hammerhead True Wireless earbuds

*
Η Razer παρουσίασε τη δεύτερη γενιά για τα δημοφιλή Razer Hammerhead True Wireless earbuds. Η πρώτη έκδοση είχε εμφανιστεί το 2019 και χρησιμοποιούσαν low-latency Bluetooth mode για τα του gaming. Η δεύτερη γενιά έρχεται με τιμή κοντά στα 100 δολάρια/ευρώ και έξτρα premium χαρακτηριστικά όπως Active Noise Cancellation και RGB lightning. Η Razer σημειώνει πως ο μηχανισμός απομόνωσης εξωτερικού θορύβου θα μπορεί να βοηθήσει αρκετά σε συνθήκες όπως πχ. σε μια πτήση, ενώ με το Razer Audio App θα είναι δυνατή η αλλαγή των χρωμάτων στο κυρίως σώμα τους. Στα περαιτέρω χαρακτηριστικά, είναι το Bluetooth 5.2, ο νέος σχεδιασμός που θα κάνει τα ακουστικά πιο εύκολα στη χρήση για όλους, ενώ σε ό,τι αφορά την μπαταρία, η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει πως θα υποστηρίζουν 6,5 ώρες χωρίς τα RGB και ANC ή 4 ώρες με αυτά ενεργοποιημένα, με μία φόρτιση. Με την βάση μπορεί ο χρήστης να προσθέσει άλλες 26 ώρες λειτουργίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*