Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Razer παρουσίασε την τεχνολογία HyperFlux

*
H Razer ανακοίνωσε ένα νέο πραγματικά ασύρματο ποντίκι, που αντλεί ενέργεια από το mouse pad. Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται HyperFlux και υπόσχεται ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί ξανά να φορτίσουν το ασύρματο ποντίκι τους. Η προσέγγιση αυτή μοιάζει με αυτή της Logitech μόνο που τώρα, το ποντίκι δεν διαθέτει κάποια μπαταρία, γεγονός που το καθιστά πιο ελαφρύ. Ακόμα δεν υπάρει λόγος ανησυχίας ότι θα μείνετε από μπαταρία την ώρα που παίζετε. Το μειονέκτημα είναι απλά ότι το ποντίκι Mamba HyperFlux δουλεύει αποκλειστικά με το Firefly HyperFlux mouse pad. Αυτό που στην ουσία συνδέεται στον υπολογιστή είναι το mouse pad που υποστηρίζει το Chroma RGB lighting της Razer. Η τιμή του πακέτου είναι $249 και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*