Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung αναβάθμισε τα Galaxy Buds με Bixby voice controls

*
Η Samsung διέθεσε ένα νέο firmware update για τα Samsung Galaxy Buds που προσθέτουν στα ακουστικά τη δυνατότητα υποστήριξης του Bixby voice assistant. Πέραν αυτού, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές εντολές για να ζητήσουν ενημερώσεις για την κατάσταση της μπαταρίας, να κάνουν αλλαγές στις ρυθμίσεις του equalizer, αλλά και να κλειδώσουν τα earbud touchpads. Προς το παρόν, το νέο firmware υποστηρίζει εντολές μόνο σε αγγλικά και κορεατικά και ακόμη η χρήση των Galaxy Buds είναι «κλειδωμένη» σε χρήση μόνο σε Galaxy phone ή Android συσκευή. Η σχετική ενημέρωση βελτιώνει ακόμη τα touchpad controls για διπλό και τριπλό πάτημα και πλέον ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει το Ambient Sound με κράτημα του touchpad σε κάθε earbud. Υπάρχουν αρκετά ακόμη προβλήματα που θα κληθεί να λύσει η Samsung στα Galaxy Buds, αλλά προς το παρόν, δείχνει να κάνει αρκετά σωστά βήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*